News
Slider

News

Lajmerim per vend pune per drejtues zyre turizmi

Kompania jonë turistike është në kërkim të një Drejtuesi Zyre për të drejtuar dhe menaxhuar operacionet e zyrës së turizmit. Drejtuesi i zyrës do të jetë përgjegjës për organizimin dhe koordinimin e të gjitha aspekteve të aktivitetit të zyrës, duke siguruar shërbime të shkëlqyera ndaj klientëve dhe menaxhim efikas të operacioneve të përditshme. Detyrat dhe përgjegjësitë kryesore: • Menaxhimi i operacioneve të përditshme të zyrës së turizmit, që përfshin pranimin dhe procesimin e rezervimeve, organizimin e turneve dhe udhëtimeve, dhe koordinimin me partnerët vendas dhe ndërkombëtarë. • Shërbim i shkëlqyer i klientëve dhe ofrimi i informacionit të saktë dhe të plotë rreth destinacioneve turistike, mundësive të udhëtimit, dokumentacionit të nevojshëm, etj. • Zhvillimi dhe implementimi i strategjive të marketingut dhe promovimit për të rritur njohjen e kompanisë dhe të produkteve turistike. • Menaxhimi i buxhetit të zyrës dhe monitorimi i performancës financiare. • Përpilimi i raporteve të rendit periodik për bordin drejtues dhe prezantimi i të dhënave të rëndësishme në takimet e stafit. • Koordinimi me agjentët e udhëtimit, hotelierët, linjat ajrore, dhe partnerët e tjerë për të siguruar një bashkëpunim të suksesshëm dhe të zgjeruar. Kualifikimet dhe aftësitë: • Kualifikim në fushën e turizmit, menaxhimit hotelier dhe marketingut. • Njohuri të thella dhe përvojë pune në industrinë e turizmit dhe sektorin e shërbimeve të klientëve. • Aftësi të shkëlqyera organizimi dhe menaxhimi i projekt-udhëtimeve. • Njohuri të mira të destinacioneve turistike dhe mundësive të udhëtimit në nivel ndërkombëtar dhe vendas. • Aftësi të shkëlqyera komunikimi, negocimi dhe menaxhimi i marrëdhënieve me klientët, partnerët dhe stafin e zyrës. • Njohuri të mira të teknologjisë së informacionit dhe aftësi për të përdorur softuerin për menaxhim të rezervimeve dhe raportimin financiar. Si të aplikoni: Ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe letrën motivuese me subjekt "Aplikim për Drejtues Zyre” në adresat e e mailit This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dhe This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Vetëm kandidatët e përzgjedhur do të kontaktohen për intervistë.

Next up

Prev Next

Lajmerim per vend pune per drejtues zyre turizmi

20-09-2023 Hits:399 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania jonë turistike është në kërkim të një Drejtuesi Zyre për të drejtuar dhe menaxhuar operacionet e zyrës së turizmit. Drejtuesi i zyrës do të jetë përgjegjës për organizimin dhe...

Go to article

Leaselus.al introduces a number of electric vehicles in its fleet

30-09-2021 Hits:2755 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Leaselus.al, the operational leasing subsidiary of Proton Group Albania is continuously changing and improving the quality of its fleet. A number of electric vehicles were introduced in our fleet with...

Go to article

Lajmerim per vend pune Financiere/Financier

13-09-2021 Hits:1710 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes/e per pozicionin Financier. Kualifikimet: • Te kete perfunduar studimet e larta per Finance • Njohuri shume te mira te programit financiar Financa 5 • Eksperience ne mbajtje kotabiliteti, ne...

Go to article

Protonmart introduces Bio Extra Virgin Olive Oil in Albania

10-06-2021 Hits:2251 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Protonmart, our retail platform, introduced Kriti Bio Extra Virgin Olive oil in its Proton Food section and in the Albanian market. Kriti is a private label brand. Our olive...

Go to article

Protea signed a contract with a large food importer and distributor

10-06-2021 Hits:1897 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Protea, telematic subsidiary of Proton Group, signed and implemented a GPS Tracking contract with one of the largest food importer and distributor, active in import and distribution of sugar, rice...

Go to article

Lajmerim per vend pune Financiere/Financier

08-02-2021 Hits:2906 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes/e per pozicionin Financiere/Financier . Kualifikimet: • Te kete perfunduar studimet e larta per Finance/Kontabilitet • Njohuri shume te mira te programit financiar Financa 5. •...

Go to article

Lajmerim per pune: Web Developer / Web Design / Social Media

08-02-2021 Hits:2744 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Programues Web / Grafik Designer Pershkrimi I punes: Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes per pozicionin Web Developer/ Web Design / Social Media Pergjegjesite: • Projektimi, ndërtimi...

Go to article

Proton signed a GPS contract with HYGEIA Hospital!

01-10-2020 Hits:2312 News Super User - avatar Super User

Proton signed a GPS contract with HYGEIA Hospital, not tracking only administration vehicles but also tracking the Ambulances.

Go to article

Proton Group, produced and operated the first unattended e-top up vending machine ‎in Albania

01-10-2020 Hits:2695 News Super User - avatar Super User

Proton Group, produced and operated the first unattended e-top up vending machine ‎in Albania. It sells Vodafone air time without the assistance of the sales associate. It will make e...

Go to article

Proton ranks among the Top South-European companies for GPS Tracking and Related Services.

01-10-2020 Hits:2231 News Super User - avatar Super User

Proton is currently ranked by the ERGO Institute among the best Companies in South-East Europe for the Provision of GPS Tracking and Fleet Management Solutions, as well as a very...

Go to article