News
Slider

News

Protea signed a contract with a large food importer and distributor

Protea, telematic subsidiary of Proton Group, signed and implemented a GPS Tracking contract with one of the largest food importer and distributor, active in import and distribution of sugar, rice, oil, etc. Congratulations to Protea Team!

Next up

Prev Next

Lajmerim per vend pune per drejtues zyre turizmi

20-09-2023 Hits:399 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania jonë turistike është në kërkim të një Drejtuesi Zyre për të drejtuar dhe menaxhuar operacionet e zyrës së turizmit. Drejtuesi i zyrës do të jetë përgjegjës për organizimin dhe...

Go to article

Leaselus.al introduces a number of electric vehicles in its fleet

30-09-2021 Hits:2755 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Leaselus.al, the operational leasing subsidiary of Proton Group Albania is continuously changing and improving the quality of its fleet. A number of electric vehicles were introduced in our fleet with...

Go to article

Lajmerim per vend pune Financiere/Financier

13-09-2021 Hits:1710 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes/e per pozicionin Financier. Kualifikimet: • Te kete perfunduar studimet e larta per Finance • Njohuri shume te mira te programit financiar Financa 5 • Eksperience ne mbajtje kotabiliteti, ne...

Go to article

Protonmart introduces Bio Extra Virgin Olive Oil in Albania

10-06-2021 Hits:2251 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Protonmart, our retail platform, introduced Kriti Bio Extra Virgin Olive oil in its Proton Food section and in the Albanian market. Kriti is a private label brand. Our olive...

Go to article

Protea signed a contract with a large food importer and distributor

10-06-2021 Hits:1898 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Protea, telematic subsidiary of Proton Group, signed and implemented a GPS Tracking contract with one of the largest food importer and distributor, active in import and distribution of sugar, rice...

Go to article

Lajmerim per vend pune Financiere/Financier

08-02-2021 Hits:2907 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes/e per pozicionin Financiere/Financier . Kualifikimet: • Te kete perfunduar studimet e larta per Finance/Kontabilitet • Njohuri shume te mira te programit financiar Financa 5. •...

Go to article

Lajmerim per pune: Web Developer / Web Design / Social Media

08-02-2021 Hits:2744 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Programues Web / Grafik Designer Pershkrimi I punes: Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes per pozicionin Web Developer/ Web Design / Social Media Pergjegjesite: • Projektimi, ndërtimi...

Go to article

Proton signed a GPS contract with HYGEIA Hospital!

01-10-2020 Hits:2312 News Super User - avatar Super User

Proton signed a GPS contract with HYGEIA Hospital, not tracking only administration vehicles but also tracking the Ambulances.

Go to article

Proton Group, produced and operated the first unattended e-top up vending machine ‎in Albania

01-10-2020 Hits:2695 News Super User - avatar Super User

Proton Group, produced and operated the first unattended e-top up vending machine ‎in Albania. It sells Vodafone air time without the assistance of the sales associate. It will make e...

Go to article

Proton ranks among the Top South-European companies for GPS Tracking and Related Services.

01-10-2020 Hits:2231 News Super User - avatar Super User

Proton is currently ranked by the ERGO Institute among the best Companies in South-East Europe for the Provision of GPS Tracking and Fleet Management Solutions, as well as a very...

Go to article