News
Slider

News

Lajmerim per pune: Web Developer / Web Design / Social Media

Programues Web / Grafik Designer Pershkrimi I punes: Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes per pozicionin Web Developer/ Web Design / Social Media Pergjegjesite: • Projektimi, ndërtimi ose mirëmbajtja e faqes në internet dhe aplikacionit softuer. • Përdorimi i gjuhëve të programimit dhe scripteve, mjeteve të menaxhimit, mjeteve të krijimit të përmbajtjes, aplikacioneve dhe mediave dixhitale. • Kryerja e perditësimeve të faqes në internet. • Përcaktimi i nevojave të përdoruesve duke analizuar kërkesat teknike. • Vlerësimi i kodit për t'u siguruar që i plotëson standardet e industrisë, është i vlefshëm, është i strukturuar si duhet dhe është i pajtueshëm me shfletuesit, pajisjet ose sistemet operative. • Zhvillimi dhe validimi i testeve rutine për të siguruar që cdo gje eshte brenda standarteve me ndërfaqet e jashtme dhe që projekti te jetë i përshtatshëm (responsive) per cdo pajisje dhe shfletues. • Back up skedarët nga faqet e internetit në direktorite lokale për rikuperim. • Testimi dhe përmirësimi i dizajnit të faqes në internet. • Identifikimi i problemeve të zbuluara, testimi dhe korrigjimi i problemeve. • Vendosja e udhëzimeve, standardeve dhe praktikave më të mira të dizajnit. • Krijimi i imazheve vizuale për faqet e internetit dhe sigurimi që ato të jenë në përputhje me standartet e kërkuara. • Puna me sisteme të ndryshme të menaxhimit të përmbajtjes. • Komunikimi i ideve të dizajnit duke përdorur “user flow”, “process flow”, “site maps”. • Përgatitja e planeve të dizajnit dhe prezantimi i strukturës së faqes në internet. Kualifikimet: • Te disponoje diplome apo certifikata te ndryshme ne shkenca kompjuterike apo cdo fushe tjeter te lidhur me pozicionin e punes. • Aftësi në softuerin e dizajnit grafik duke përfshirë Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, InDesign, Illustrator, Dreamweaver dhe mjete të tjera të dizajnit vizual. • Një sy i mprehtë për estetikën dhe detajet. • Aftësi në gjuhët e programimit të zhvillimit të front-end të tilla si HTML dhe CSS, JQuery, React JS, Ruby, Python, My SQL, SQL Server, Maria DB dhe JavaScript. • Kuptim i mirë i parimeve të optimizimit të motorëve të kërkimit. • Kuptimi i aftë i çështjeve të përputhshmërisë midis shfletuesve. • Aftësi të shkëlqyera të dizajnit vizual. • Përvojë e perditesuar me protokollet, standardet dhe teknologjitë ndërkombëtare të uebit. • Aftësi të shkëlqyera komunikimi. • Njohuri shume te mira te gjuhes Angleze. • Leje drejtimi automjeti. • Te kete eksperience pune minimumi 2 vjet ne kete fushe. Shenim: Personat e interesuar qe plotesojne kriteret e mesiperme te dergojne CV ne adresen e e-mailit This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..; Vetem personat e perzgjedhur do te kontaktohen per interviste.

Next up

Lajmerim per vend pune Financiere/Financier

08-02-2021 Hits:200 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes/e per pozicionin Financiere/Financier . Kualifikimet: • Te kete perfunduar studimet e larta per Finance/Kontabilitet • Njohuri shume te mira te programit financiar Financa 5. •...

Go to article

Lajmerim per pune: Web Developer / Web Design / Social Media

08-02-2021 Hits:235 News Pandeli Garo - avatar Pandeli Garo

Programues Web / Grafik Designer Pershkrimi I punes: Kompania Proton Group kerkon te punesoje punonjes per pozicionin Web Developer/ Web Design / Social Media Pergjegjesite: • Projektimi, ndërtimi...

Go to article

Proton signed a GPS contract with HYGEIA Hospital!

01-10-2020 Hits:306 News Super User - avatar Super User

Proton signed a GPS contract with HYGEIA Hospital, not tracking only administration vehicles but also tracking the Ambulances.

Go to article

Proton Group, produced and operated the first unattended e-top up vending machine ‎in Albania

01-10-2020 Hits:261 News Super User - avatar Super User

Proton Group, produced and operated the first unattended e-top up vending machine ‎in Albania. It sells Vodafone air time without the assistance of the sales associate. It will make e...

Go to article

Proton ranks among the Top South-European companies for GPS Tracking and Related Services.

01-10-2020 Hits:278 News Super User - avatar Super User

Proton is currently ranked by the ERGO Institute among the best Companies in South-East Europe for the Provision of GPS Tracking and Fleet Management Solutions, as well as a very...

Go to article